Ja, een echt maandagochtend- 5u30- experiment. Altijd spannend! Oké, het was een beetje koud... Maar lekker? Oh ja! Heerlijk! De foto mag misschien niet zo duidelijk zijn -de lichtinval is nogal minimaal op de momenten waarop ik ontbijt-, maar dat geeft je geen enkel excuus om hem niet te maken, integendeel, nu moet je hem wel maken. Al was het maar om te glimlachen naar de rode goji-bessen en groene pompoenpitten op de top!
Hij is súper gezond en geeft je echt een beetje een snoep-van-een-bananen-caramel-ijs-gevoel. Ja, zo eentje waar grote stukken noot in zitten. Misschien kan een gehakt stukje chocolade (+ 76%) hierin ook wel absoluut géén kwaad!
Hij is súper gezond en geeft je echt een beetje een snoep-van-een-bananen-caramel-ijs-gevoel. Ja, zo eentje waar grote stukken noot in zitten. Misschien kan een gehakt stukje chocolade (+ 76%) hierin ook wel absoluut géén kwaad!
Ingrediënten:
- 2 bevroren bananen
- 1 verse, rijpe banaan
- 10 ontpitte dadels (let op dat ze géén glucoselaagje hebben!)
- 2 eetlepels havermout
- 1 vanillestokje
- 1 kop amandelmelk, ongezoet
- allerlei kleuren toppings: amandelschaafsel, kokosnoot, pruimpjes, chia-zaad, walnoten,... Wat je maar wil!
- 2 bevroren bananen
- 1 verse, rijpe banaan
- 10 ontpitte dadels (let op dat ze géén glucoselaagje hebben!)
- 2 eetlepels havermout
- 1 vanillestokje
- 1 kop amandelmelk, ongezoet
- allerlei kleuren toppings: amandelschaafsel, kokosnoot, pruimpjes, chia-zaad, walnoten,... Wat je maar wil!
How to:
- Zorg voor een stevige blender. Blend de bananen (bevroren en verse) met de dadels, de havermout, de amandelmelk en het vanillestokje.
- Werk af met allerlei toppings.
- Zorg voor een warm kopje thee... Goodmorning sunshine!
- Zorg voor een stevige blender. Blend de bananen (bevroren en verse) met de dadels, de havermout, de amandelmelk en het vanillestokje.
- Werk af met allerlei toppings.
- Zorg voor een warm kopje thee... Goodmorning sunshine!