Deze maand heb ik het druk druk druk! Vandaar ook dat Cindy even te hulp komt, en wat een hulp zeg met haar geweldig brownie-ijs ;)
Maar hierdoor is er ook minder tijd om te koken en mijn lunch en snackjes voor te bereiden. Maar koekjes uit de winkel meenemen, NO WAY! Er zal hier nog steeds gekookt en gebakken worden, maar dan sneller en eenvoudiger.
Het receptje van vandaag is al gemaakt door menig foodies en terecht. Deze koekjes zijn easy peasy om te maken en super lekker.
Je hebt maar 2 ingrediƫnten nodig en ze zijn, suikervrij, vegan en als je de juiste havermout kiest zijn ze ook glutenvrij. Experimenteer gerust met andere ingrediƫnten toe te voegen zoals rozijnen, cacaonibs, lijnzaad...
Wat heb je nodig?
- 2 bananen
- 100gr havermout
How to?
- Verwarm je oven voor op 180 graden en bekleed je bakplaat met bakpapier.
- Prak je bananen en meng hieronder je havermout.
- Leg kleine hoopjes deeg op je bakpapier.
- Bak in de oven voor 20-25min.