vrijdag 30 oktober 2015

SKINNY SINNER: Spinach-For-Breakfast lovies! #Pannenkoekjes met #Groenplezier #Eatyourgreenies!


Na een héle week ijs-als-ontbijt (Wat ik echt kan aanraden! Check effe dit blog-bericht!), dacht ik... Nu heb ik zin in pannenkoekjes! Op mijn lijstje deze week staan rode biet-flensjes, pompoen-flensjes én ... de gekste van allemaal: Spinazie-pannenkoekjes! Spinach 4 breakfast? Uhu! :) 
Ze zijn spetterend-groen, maar smaken zoals een pannenkoekje hoort te smaken: luchtig, zoet, comfy... Héérlijk dus! 

Doe er een schepje Spirulina bij voor een SUPERBOOST! 


Ingrediënten: 
- 1 handvol spinazie
- 1 kopje speltmelk
- 1,5 kopje instant-havermout
- 1 zeer rijpe banaan
- 1 el kokosbloesemsuiker 

- 1 tl spirulina (optioneel)


How to:
- Mix de speltmelk met de verse spinazieblaadjes tot een fel groen sapje. Zet even aan de kant.
- Blend de instant-havermout tot havermeel. Voeg de spirulina en de kokosbloesemsuiker toe en maal nog een keer. Groen meel, check!
- Mix nu de havermut met de melk en de rijpe banaan.
- Bak de flensjes nu, met een diameter van 7cm naast elkaar op een pannenkoekenplaat of in een pan met antibaklaag.
- Stapel ze op en versier de boel met banaan, pistachenootjes, gojibessen,... 


Wil je helemaal gek doen? Maak er een easy-healthy chocoladesausje bij door 2el cacaopoeder te mengen met 60ml RAW agave en 2tl koffie. Njammieeee!