Soms krijg ik een onbedwingbare drang naar pudding, en dan vooral vanille puding! Zo heb ik al een heerlijke pudding van tofu met jullie gedeeld.
Maar vandaag ga ik voor eentje met een hoog vitamientjesgehalte! Ik heb hem dan ook opgesmuld als ontbijtje, om de dag goed te beginnen.
Ben je niet zo een avocado fan? Geen zorgen hier zorgt hij enkel voor de romige structuur. Het nadeel van iets met avocado is wel dat het niet lang houdbaar is. Als je deze pudding op voorhand wil maken krijg je gewoon een bruinige smurrie. Eet hem dus direct op en hij behoudt zijn prachtig paarse kleur.
wat heb je nodig?
- 1/2 avocado
- 100gr (liefst bevroren) bosbessen
- 1 eetlepel honing / maple syrup
- Scheutje vanille extract
- 1 eetlepel chia zaadjes
How to?
- Meng als je ingrediƫnten in de blender tot een egaal geheel.
- Zet desnoods even in de ijskast zodat de chia zaadjes nog wat kunnen wellen.
- Maar pas op niet te lang laten staan!