Dan maar een easy peasy chocoladesausje er op! Ik maak dit sausje echt bij alles: havermout, pannenkoeken, bananenijs... Het is klaar in een wip en smaak net als echte pure, zwarte chocoladesaus.
Eigenlijk kan je elke groente bij in je pannenkoekjes doen, dus experimenteer er maar op los! Ga vooral voor kleur en smaakbommetje, denk: spinazie, paarse wortel, pompoen...
Wedden dat die moeilijke eters dan wel hun dagelijkse portie veggies binnen krijgen ;)
Wat heb je nodig?
Pink pancakes
- 1 kleine rode biet
- 1 banaan
- 1 cup havermeel
- 3/4 cup plantaardige melk
- eventueel een klein beetje vanille.
Chocolade saus:
- 1 eetlepel agavesiroop/rijstsiroop
- 1 eetlepel cacaopoeder
- 1 scheutje plantaardige melk
How to?
- Schil je biet en snij in 4 stukken.
- Mix alles in je blender.
- Bak op een laag vuurtje in een koekenpan met wat kokosolie.
- Meng ondertussen de siroop en het cacaopoeder met een vork, tot alle poeder is opgenomen.
- Dit kan even duren, voeg eventueel al een scheutje plantaardige melk toe.
- Happy Sunday foodies!!