zondag 21 februari 2016

OH MY OATS: Bounty Mug-cake #doordewindenderegenopjebountystrand


Help! Ik heb echt een enorm probleem! Na mijn drie maanden tot-waanzin-drijvende-misselijkheid, treedt het vreet-je-te-pletter tijdperk in. Hell yeah, ik ben overduidelijk lekkééér zwanger. Overal loert gevaar. Alles lijkt hemels lekker. Hoe zouter, hoe beter. Hoe meer chocolade, hoe liever. Ik weet eigenlijk niet meer wat ik het liefste non-stop wil eten. 
Bye bye gecontroleerd voedingspatroon. Hello chaotisch bestaan vol valkuilen en verleidingen. Zondigen is geen kwestie meer van 5 keer per jaar, eerder 3 maal per dag. Vréselijk voor een foodie-health-obsessed-meisje als ik! 

Anyway. Vanochtend had ik de moed om toch echt helemaal all-the-healthy-way te gaan. Deze fijne mug-cake is m'n vriendje. Chocolade -cheeeeck!- en banaan in een smeuïg cakeje met vers fruit. I like! 


Ingrediënten: 
- 1 geplette banaan
- 1 eitje
- 1 el cacaopoeder
- 1 tl wijnsteenbakpoeder
- 4 el havermout
- 1 el kokosrasp
- 2 el water
- 1 el ahornsiroop 


How to: 
- Prak de banaan onder het eitje en meng met alle andere ingrediënten.
- Zet in een kommetje twee minuutjes in je microwave en -plof- daar heb je een super-lekker cakeje! 

- Decoreer met massaaaaaal veel fruit en geniet van je lekkers!