Bij mijn laatste bioscoop bezoek had de reclame plaatst gemaakt voor die van andere producten. Maar de oufti's lagen nog steeds in het winkeltje. Zelf in 101 verschillende variƫteiten, met donkere chocolade of ander fruit i.p.v banaan.
Toen kreeg het idee dat dit eigenlijk wel heel gemakkelijk en gezond zelf te maken moet zijn.
Zo gedacht, zo gedaan! Terwijl het zonnetje heerlijk scheen begon ik aan deze hapjes. Om ze dan nadien op te smullen in het zonnetje.
Deze optie is de meest healthy. Maak je het jezelf liever nog iets gemakkelijk? Smelt dan gewone 86% chocolade en dip daar je banaan in.
Tip: Wil je het helemaal deluxe maken? Neem dan 2 schijfjes banaan en smeer er een laagje pindakaas tussen alvorens ze in de chocolade te dippen.
Wat heb je nodig?
- 50gr gesmolten kokosolie
- 3 eetlepels cacaopoeder
- 1 banaan
How to?
- Meng de kokosolie met het cacaopoeder.
- Snij je banaan in schijfjes en dip ze (met behulp van een prikkertje) in de chocolade.
- Leg op een bordje met bakpapier en laat hard worden in de vriezer.
- Herhaal het dippen en hard worden tot je chocolade laag dik genoeg is naar jou zin.
- Geniet!