maandag 30 mei 2016

WRAAUWFOOD: Chocolademousse-chili-rawcake! #workshopidee




Zoet en toetjes. Het blijven echt mijn zwakke plekken. Hoewel ik ondertussen wel de grote rommel van de zoete lief-voor-je-lijf-zondes kan onderscheiden, blijven dessertjes écht mijn allerfijnste keukenexperimenten. Een beetje chocolade, een snuif kaneel...just yummie!  
Iedereen die een beetje Hands-Off-My-Food-minded is, wéét dat ik helemaal 'in luv' ben met rawfood-gebak. Ik maakte ze echt al op 101 manieren. Met fruit, chocolade, noten, dadels, vijgen, wortel,...
Zo ongelofelijk dat het niet bekender is onder het grote publiek! 

Skinny Sinner: Chocolate Fudge -klaar in tien minuutjes-


Jullie hebben me een weekendje niet gehoord! Niet omdat ik geen eten klaarmaakte, maar omdat ik eventjes een echte break nodig had, uit de hele digitale wereld. Heerlijk om eventjes de laptop aan de kant te laten en m'n gsm met een lege batterij door de dag heen te laten worstelen.