Soms eet ik mijn probeersels dan met lange tanden op en heb ik al lang spijt dat er niets anders meer in mijn lunch box zit. Maar bij deze quinoa salade heb ik mijn vingers afgelikt, en denk ik er aan om hem voor de 3de dag op rij mee te nemen.
Nu even iets totaal anders: zondag gaan wij weer even samen zitten om alles van onze blog te bespreken. Hebben jullie tips of tricks voor ons? Zou je iets meer/minder willen zien? Weet je iets leuks dat wij kunnen uitproberen/doen?
Let us know, door hier onder te reageren of via onze facebookpagina!
Dan nu verder met het yummy yummy receptje.
Vegan? Laat de geitenkaas weg en je hebt nog steeds een lekkere salade.
Wat heb je nodig?
- 100gr rauwe rode biet
- 75 gram quinoa (ongekookt gewogen)
- 1/2 appel
- Een paar walnoten
- Handje of 2 rucola
- Een paar stukjes geitenkaas van een rolletje.
How to?
- Kook je quinoa zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen.
- Rasp de biet en appel en meng deze met de noten en rucola.
- Voeg de quinoa toe en leg er een beetje geitenkaas bij.
- Mix alles en ready for lunch!