maandag 28 september 2015
VEGAN VIBES: #Spicy yellow beans & Sugar-Snap #Fennel-salade -Spicy and sweet... Yes we can!-
Ah! Dit is een fijntje! Het was inspiratie à la minute! Ik had boterboontjes, sugarsnaps, venkel en heel wat erwtjes die dringend moesten verdwijnen uit m'n koelkast. Het resultaat was verrukkelijk. Ja, zelfs mijn fijne HongKong-studente die muizenporties eet, schepte drie keer haar bordje vol. Volmondig gesmak van mijn tafelgenoten bevestigde wat ik zelf wel kon proeven. 't Is blogmateriaal. "Yes! This is really good" zei ze ter bevestiging van mijn vragende blik. (-Niki, mijn student-logee, is een van de peilers naar jullie smaakpapillen. Zij, mijn kids, en mijn liefste Mr. Foodie zijn bloedernstig in het beoordelen van wat jullie onder jullie neuzen krijgen-).
Dus, lieve mensen, dit was mijn speed-it-up diner.
Je kan, uiteraard, een schoteltje groenten minder maken. Maak ik had nu eenmaal écht zin om een bordje vol smaken op de tafel te toveren.
Labels:
boontjes,
diner,
erwtjes,
gele boontjes,
kruidig,
munt,
spicy,
sugarsnaps,
tomatensaus,
vegan,
veganistisch,
venkel,
venkelknol
Abonneren op:
Posts (Atom)