En oh ja, wanneer je de taart in stukjes verdeelt, begin dan met een mini-sneetje. Geniet, en zet de rest opnieuw in de diepvriezer. Dat is nu net wat raw-taarten ongelofelijk handig maakt, ze zijn verschrikkelijk makkelijk houdbaar!
Ingrediënten bodem:
- 200g walnoten
- 400g ontpitte dadels
- 125g rauwe cacao
- 1tl vanille-extract
- snufje zout
- 1el kokosolie
Ingrediënten vulling:
- 225 g kokosboter (Mix 225g kokosrasp in de blender gedurende 15 minuten, tot het een romig geheel wordt. Opgelet: Laat je blender af en toe even 'afkoelen'.)
- 250g rauwe cacao
- 6 el kokosolie
- 2 bakjes frambozen
- 200ml ahornsiroop
- 1tl vanille-extract
- 1tl zeezout
- 1el kokosrasp
- handje vol gemengde noten
Ingrediënten topping:
- Goji-bessen
- Geschaafde amandelen
- Kokosrasp
- Wat je maar wil!
How to:
- Doe de dadels, de walnoten en de kokosolie in je blender, beetje bij beetje. Voeg de rauwe cacao, het vanille-extract en het zeezout toe en mix alles goed door elkaar.
- Schep het uit de blender en kneed het twee minuten. Leg het notendeeg op de bodem van de taartvorm en druk het plat.
- Mix vervolgens de ingrediënten van de vulling in de blender en maak een romig en dik geheel.
- Schep het mengsel op de bodem uit en verspreid alles goed met een spatel.
- Versier je taart met goji-bessen, kokosrasp, ...
- Zet in de ijskast of diepvriezer. Wanneer je ze wil opeten zet je ze even uit zodat ze wat zachter kan worden.
- Kidsproof! Yes it is!