Maar hier komt ook veel administratie en geregel bij kijken, nu niet onze sterkste kant. Hier kruipt dan ook super veel tijd in. Wie heeft er eerst ingeschreven? Welke workshop is volzet? Welke data kunnen we nog eentje doen? Niet alleen de mailbox, maar ook onze hoofden ontploffen een beetje....van enthousiasme en spanning!
Het enigste minpuntje hieraan? Wij gaan er zo in op en hebben elkaar de voorbije dagen al meer met elkaar gesproken dan we met onze mister foodies hebben gedaan. Zo blijft er bijna geen tijd meer over voor nieuwe receptjes.
Dus vandaag iets easy peasy, maar super yummy, Tropical havermout met mango en kokos. Op 1,2,3 gemaakt en dan ook weer op 1,2,3 op omdat het zo lekker is.
Wat heb je nodig?
- 50 gr havervlokken/havermout
- 200ml plantaardige melk, met een kokossmaakje kan maar hoeft niet.
- 1 eetlepel chia zaad (optioneel)
- 2-3 eetlepels geraspte kokos
- 1 eetlepel lijnzaad (optioneel)
- Halve mango
How to?
- Meng alles behalve de mango goed door elkaar.
- Laat een nachtje slapen in de koelkast.
- Snij de mango 's morgens in stukjes en mix door je havermout.
- Goedermorgen!