De diepvries was even beschamend. Een doosje diepvrieserwten.
Op momenten als deze wordt een -ik-heb-mijn-voedsel-perfect-onder-controle- dame als ik knéttergek. De drang om een boterhammetje met choco te smeren was enorm groot. En makkelijk.
Maar dit ook. Ik besloot het gewoon te proberen.
Ingrediënten:
- Een broccoli die verdwaalde in de ijskast
- Een koffietasje vol diepvriesdoperwten
- Een handvol gehakte walnoten
- De laatste, nog net niet verslenste muntblaadjes aan het plantje
- De laatste, nog net niet verslenste basilicumblaadjes aan het plantje
- Enkele scheppen Cottage Cheese
- Een halve citroen
- Peper
- Zout
- Olijfolie
- 5 minuten tijd
How to:
- Mik de broccoli en de dorperwten even in een steamer. Of kook ze.
- Kieper alles op een bord en strooi er gehakte walnoten over.
- Schep de kaas over de salade.
- Pers een halve citroen uit boven de kaas/salade.
- Béétje olijfolie, peper en zout erover.
- Strooi de gehakte kruiden als laatste over je bord.
Geniet van de energieboost!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten