Deze lekkernijtjes hebben zéker... euh... een uurtje ofzo (?) onaangeroerd staan staan op de kast. En vanaf de eerste hap... was het voorbij. Ze waren zo waanzinnig lekker! Ze zijn ook echt hap-op-formaat. Ideaal in je koekjesdoos, want een dagje oud zijn ze het lekkerst!
Beetje prakken met een vork, beetje roeren, ... Maar hoeven ze niet. En dan schep je de smurrie vrolijk in cirkeltjes op je bakplaat. Hupsakee, koekjes waar je mag van smikkelen én energie van krijgt!
Ingrediënten:
- 2 rijpe bananen
- 100g pindakaas (zorg voor 100%pinda's)
- 100g havermout
- 40g cacaonibs
- 60g gemengde rozijnen of cranberry (wat je 't lekkerst vindt!)
- 1/8 tl zout
- 100g pindakaas (zorg voor 100%pinda's)
- 100g havermout
- 40g cacaonibs
- 60g gemengde rozijnen of cranberry (wat je 't lekkerst vindt!)
- 1/8 tl zout
How to:
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Prak de banaan tot een egale moes. Niet met je blender, dan wordt het 'pap'.
- Meng met de notenpasta en de havermout.
- Voeg de cacaonibs en rozijnen toe.
- Voeg een snufje zout toe.
- Bekleed je bakplaat met bakpapier.
- Schep een eetlepel deeg op je bakpapier en duw een beetje plat. Het is normaal dat het een plakkerige bedoeling wordt!
- Bak 15 minuutjes in de oven. De koekjes komen 'zacht' uit de warmte, laat ze even afkoellen!
- Zet alvast een kopje thee.
- Verwarm de oven voor op 180°.
- Prak de banaan tot een egale moes. Niet met je blender, dan wordt het 'pap'.
- Meng met de notenpasta en de havermout.
- Voeg de cacaonibs en rozijnen toe.
- Voeg een snufje zout toe.
- Bekleed je bakplaat met bakpapier.
- Schep een eetlepel deeg op je bakpapier en duw een beetje plat. Het is normaal dat het een plakkerige bedoeling wordt!
- Bak 15 minuutjes in de oven. De koekjes komen 'zacht' uit de warmte, laat ze even afkoellen!
- Zet alvast een kopje thee.
Geniet!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten