"Chocolademelk?!" hoor ik je denken, "Is dat wel handsoffmyfood-proof?". Sweeties, zou ik het anders maken en delen met jullie? En ja hoor, dat is wel degelijk nog wat slagroom dat je op de foto ziet.
Yep, deze classic, hebben wij zo even geveganized voor jullie! Hoe wij dit getoverd hebben? Check het easy peasy receptje hieronder.
Wat heb je nodig?
- 1 blik kokosmelk uit de ijskast (heel belangrijk dat het al een nachtje in de ijskast heeft gestaan!)
- 1 tas speltmelk, andere kan ook maar dit is lekker zoet
- 1 grote eetlepel cacao
- 1 kaneelstokje
- optioneel voor de zoetebekken: nog wat maple syrup/rijstsiroop/agave.
How to?
- Breng je speltmelk aan de kook in een steelpannetje met het kaneelstokje.
- Als het kook voeg je de cacao toe en de optie voor de zoetebekken.
- Haal het hard geworden deel uit het blik kokosmelk.
- Klop dit op tot slagroom en doe eventueel via een spuitzak boven op je chocolademelk.
- Verwacht helaas geen grote toef room die er bovenop blijft liggen, dit zakt redelijk snel weg, maar daarom niet minder lekker ;)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten