De lepeltjes zijn heerlijk om door een kopje koffie te roeren en een zalige chocolademelk (vegan please!) van te maken.
Ga in tweedehands winkels of op rommelmarkten op zoek naar echt leuke antieke lepeltjes. Dit geeft je gift een leuke vintage toets.
Je kan ze op 2 manieren maken de pure chocolade manier en the really healthy way.
De healthy way om de chocolade te maken vind je hier. Heb je deze ingrediënten niet in huis of hoeft het niet zo super super healthy dan gaat het ook perfect met gewone chocolade. Denk eraan: hoe hoger het percentage, hoe beter!
Wat heb je nodig?
- 86% Chocolade (ik heb ongeveer 100gr gebruikt voor 2 lepels)
- toppings: kokosrasp, gehakte noten, gedroogd fruit, kaneel,...
- lepels
- Smelt je chocolade of de ingrediënten voor de healthy chocolate.
- Roer met je lepel hier goed door en neem er een grote schep van.
- Je plaatst je lepels het beste in de vriezer met het handvat ondersteund door een klein doosje of dergelijke. Hierdoor loopt niet al de chocolade terug uit je lepel.
- Als je lepel stevig in de vriezer ligt besprenkel je met de gewenste topping.
- Laat opstijven in de vriezer (ongeveer 2u).
- Inpakken maar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten