zaterdag 30 mei 2015
OH MY OATS: Raw Spring Oats #omdatbessenlekkerzijnenwezedusoveralbijwillen
Ik ben echt hélemaal verlekkerd op overnight-oats. Je kan er dan ook eindeloos mee variëren. We postte al verscheidene receptjes, maar ook deze moet ik echt even delen. Lente! Dat wil zeggen: BESSEN! Onze ijskast heeft altijd wel een doosje op voorraad, maar ook in onze diepvriezer zitten zakken vol blauwe bessen en frambozen. Kies wat jij het handigst vindt...
Je kan de havermout uiteraard vervangen door chiazaad! Ook kan je de walnoten perfect vervangen door een andere noot uit je voorraad.
Ingrediënten:
- 50g havermout
- 25g walnoten
- 1el gojibessen
- druppeltje of 3 vanille extract
- 1 el cacaopoeder
- 1 banaan, in schijfjes
- 1/2 el hennepzaad
- bessen, bessen, bessen
- 150ml plantaardige melk of water
How to:
- Maak een deel van het ontbijt de dag voordien. Doe de havervlokken met de melk (of het water), de cacaopoeder, het hennepzaad, de gojibessen en het vanille-extract in een potje. Sluit af met een dekseltje.
- De dag nadien werk je je ontbijtje af met een laagje schijfjes banaan, bessen en wat noten. Bestrooi -als je wil- met extra hennepzaad of kokosrasp.
Labels:
banaan,
bessen,
cacao,
havermout,
hennepzaad,
oats,
overnight oats,
rauw cacaopoeder
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten