Toen ik deze middag van het werk kwam had ik wederom dat gevoel. Geen wolken, regen en koude meer, enkel ik in mijn warme jeans en de felle zon. Ik heb echt gepuft tot ik thuis kwam!
Maar ik wist dat ik alle ingrediënten had om dit heerlijk tropical ijsje te maken met mango. Ik heb er dan ook eens zo hard van genoten, zonder jeans weliswaar.
Het is echt super easy, super yummy en totally healthy!!!! Zal ik het nog wat mooier maken? Je kan het ook als ontbijt eten, oh yeah!
Neem zeker ook een kijkje bij onze andere ice'cream' smaken:
Banana
Chunky monkey
Aardbeien-basilicum
Spinazie
Wat heb je nodig?
voor 2 pers
- 1 mango, bevroren in blokjes
- een paar eetlepels kokosmelk
- kokosschilfers als topping
How to?
- Ben je in het bezit van een superblender type: Vitamix? Dan kan je gewoon alles direct in je blender gooien.
- Ben je niet bij die gelukkigen zoals ik? Dan moet je je mango eerst ongeveer 15-30min laten ontdooien. maar niet te veel!
- De hoeveelheid kokosmelk gaat afhangen van hoe gesmolten je mango is.
- Voeg dus voorzichtig toe tot je een romige structuur hebt.
- Bestrooi met de kokosschilfers.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten