dinsdag 14 april 2015

OH MY OATS: Vegan #wafels part 3, met onze geliefde havermout!!

 
Hier ben ik weer met een wafelreceptje!! Dit keer is het eigenlijk een pannenkoek receptje dat ik tussen mijn wafelijzer heb gezwierd. Ik moet zeggen: het is er zeer geslaagd uit gekomen.

Ze zijn iets smeuïger van binnen dan de vorige 2, maar zeker niet minder lekker.

Dus eigenlijk heb je de keuze hier, maak er wafels met een krokante buitenkant of pannenkoeken van. It's up to you.

Als jullie je afvragen wanneer ik al die wafels nu eet. Wel het wafelijzer wordt hier boven gehaald op alle momenten van de dag. Het liefst eet ik ze als ontbijt!
Als ik tijd heb 's morgens eet ik graag eerst wat fruit en een half uurtje nadien bak ik dan een heerlijke wafel. Natuurlijk hoort daar een beetje pindapasta bij (begint dit op een verslaving te lijken ?!)

Check ook onze andere wafelreceptjes:

Vegan wafel #1
Vegan wafel #2

Wat heb je nodig?
2 porties

  • 90gr havermout
  • 1 theelepel kokosolie
  • 120 ml plantaardige melk
  • 120 ml melk (of vervang door nog eens plantaardige melk)
  • 1 eetlepel gebroken lijnzaad


How to?

  • Mix al je ingrediënten in de blender.
  • Vet je wafelijzer is en verwarm het.
  • Bak je wafels tot ze een mooi kleurtje hebben.