woensdag 27 mei 2015

SKINNY SINNER: Brownie. Chocolade. Brownie. Chocolade. Brrown.... eh.. OP! #glutenvrij #vegan #sugarfree #soyfree


Nomnomnom... nomnomnom... Ik wéét het. Het is het honderste brownierecept sinds het ontstaan van onze Handsoffmyfood-blog. Nomnomnom... Dat kan maar een ding betekenen... I'm an addict! 

We maakten er al eentje raw, met courgette. Nommie! En eentje met rode bietjes. Nog eens nommie. Eentje met zoete aardappel -lekkur!- én oh ja... eentje met banaan. En hé, moest je liever een blondie hebben, dat hadden we ook al eens getest! Oh hmm... 

Maar kijk, ik had géén courgettes en géén rode bietjes. Ik had géén zoete aardappels en ... mijn bananen waren nog zo groen als wat...Maar je kent dat wel, dat gevoel dat je besluipt. Je hebt zin in wat. In chocolade. In die heerlijke plakkerige smeuïge chocoladetextuur. Ja, ook in die lekkere -erzitwatinmijnoven- geur in huis. Eigenlijk, kortom, het enige wat je wil is in no-time thee met een cakeje. Liefst een warm cakeje. 
Wat doe je dan? Dan duik je in je keukenkasten en vind je... -in het ergste geval- rode bonen. Daar moet je het dan mee doen. Maar haha, weet je wat, dat is gewoon hét hoofdingrediënt van de dag! Hopla, zet die oven al maar op 175° en... Keep calm, all you need is a brownie, my love.