donderdag 18 juni 2015

FOODSPIRATION for foodies #1!

Eindelijk de examens zijn voorbij. Dat maakt nog niet dat mijn stressniveau gezakt is, integendeel. Want nu is het wachten geblazen op de uitslag, nagelbijten!!! Hierdoor vandaag geen receptje want ik ben nog niet tot koken geraakt. Maar wel heel wat food-inspiration!

Ik krijg vaak de vraag: Wat eet je dan zoal? Wel hier enkele voorbeeldjes....
P.s. Dit is niet allemaal op één dag! 

Mijn lunch van vandaag, heerlijk! Morgen krijgen jullie het receptje, want ik was alles vergeten te wegen. 
Hint hint: Bietjes, bietjes, bietjes.

 
Breakfast-time! Mijn favo, speltrijstwafels met pindapasta en banaan. Daarbij een ijskoude smoothie van kefir, banaan en framboosjes, mmmm. Hier mogen ze mij elke morgen voor wakker maken ;)

 
Een  studeersnackje: kiwi, mango en bosbessen, begeleid door een glaasje groene thee met citroen.
 
 
Weer een ontbijtje: pancake van rijstmeel en lijnzaad en een green smoothie! Oh ja en deze had je niet verwacht hoor, onder het fruit zit een laagje pindakaas. Hoe kan het ook anders ?!

 
Sojaboontjes gekocht bij Albert Heijn. ik ben er nog niet uit wat ik er ga met maken. Heeft er iemand tips? 
Lovechock, i love it! Mijn favorietje is de almond-fig, helaas is die al weken uitverkocht in de winkel waar ik ze steeds haal. Ik trakteer mezelf elke week op 1 reep op de weg naar school.
Let trouwens op de prachtige vloertegeltjes van de school.

 
Een probeersel om een hamburger van rode biet te maken. Het was lekker maar nog niet volledig naar mij zin. Dit receptje heeft eerst nog wat bijspijkering nodig voor jullie het krijgen. Watertand eerst maar wat op de foto ;)

 
Diner met lots of veggies en zoete aardappel uit de oven.