dinsdag 30 december 2014

Hands of our food³: #guestblogger Cindy every #tuesday 'till #february #therealchef

In mijn jongere jaren experimenteerde ik graag met cupcakes, taarten en chocoladetruffels in mijn keuken. Veel suikers, kleurstoffen, chocolade en tandpijntjes. Oh zo ongezond, maar oh zo lekker. Ik zal dit maar meteen bekennen: ik was, en ben nog steeds, een echte zoetebek!  

Het gaat echter nog veel verder dan dat. Ik eet graag lekker en ik eet graag veel. Zo stapte ik al meermaals op een vliegtuig naar La Bella Italia louter en alleen omdat ik zo’n zin had in een lekkere pizza of pasta, en moest het niet zo’n lange vlucht zijn zou ik net hetzelfde doen voor zo’n heerlijke Thaise curry of Pad Thai.

Toch kon deze foodie-addict tot enkele jaren geleden voor geen meter koken. Een koksopleiding aan het PIVA bracht daar verandering in. De keuken is mijn natuurlijke habitat geworden waarin ik een healthy levensstijl nastreef.

Ben ik vegetariër? Neen! Daarvoor hou ik te veel van gegrilde zalm, een tartaar van tonijn met truffelolie en een sappig stukje kip. De vegetarische keuken is echter zo heerlijk dat mijn maaltijden steeds meer veggie-licious zijn.

Clean eating is dé ideale levensstijl voor deze zoetebek / foodie-addict.. Als trouwe volger van deze blog twijfelde ik dus ook geen seconde wanneer het “Hands of my food”-team tijdelijk extra versterking zocht. Dit maakt dat ik hier de komende weken elke dinsdag mijn clean receptjes zal plaatsen. Volgende week deel ik met jullie het recept van mijn heerlijke smeuïge clean en skinny brownies! Tot dan!