zondag 6 september 2015

HANDSOFFMYFOOD was jarig!! #1year #thanks! #dreambig #favorieterecepten


Grote schandalen bij HandsoffmyFOOD! Wij schamen ons zwaar hier voor, het ondenkbare is gebeurd...... Wij zijn de 1ste verjaardag van ons blogbaby, HandsoffmyFOOD vergeten! 2 September 2014 is het allemaal begonnen in Lieselotte haar keuken.

Pure uit hobby gingen wij samen receptjes posten, niemand had durven dromen over waar wij nu staan. Overvolle mailboxen voor workshops, 1333 Facebook fans en meer dan 100.000 pageviews! Niet vergeten dat wij dit beide met een job combineren en ik nog een keertje met hogere studies. Wij weten soms niet meer waar ons hoofd staat.

Maar oh wat is het leuk, spannend en uitdagend! Dagelijks borrelen er nieuwe ideeën op en geven wij het beste van ons zelf.
Maar aan wie hebben wij dit het meeste te danken? Jullie, onze trouwe foodies!
Bedankt, merci, thanks, danke schön, gracias, grazie, tack ska du ha en nog in de vele andere talen ook!! Ja, wij kunnen nakijken van waaruit jullie onze blog lezen ;)

Zonder jullie hadden wij niet gestaan waar wij nu zijn, WE LOVE YOU, FOODIES!

Ik had vandaag een quinoa receptje klaar staan, maar een verzameling van onze favoriete recepten leek mij toch meer gepast.




VEGAN VIBES: Sobanoodles met massa's paddenstoelen! #omdatzeerzolekkeruitzagenopdemarkt








Op naar onze volgende verjaardag!














WWWRRAAAUWWFOOD: ZZZZuuper ZZZZzznelle ZZucchini!




Ik wéét het. Er zijn al erg veel zucchini-salades op deze blog verschenen. Toch blijft het een van mijn favoriete cleane maaltijden -op bananenbrood, lasagne, en eh... tja, na-. Je kan er prima weg mee als lunch of als diner! 
Deze pasta is net als de meeste zucchini-sliert-salades héél makkelijk te maken