dinsdag 30 juni 2015

SUMMER SUN: Festivalitis #keepyourbodyhealthyallnightlong ~Waarom uitkateren niet op mijn festival-to-do-list-staat~Yes, het afgelopen weekend liet ik jullie zomaar even in de steek. Al was het wél voor het goede doel! Ik ging namelijk lekker testen hoe healthy het eten was op de huidige #summerfestivals.

Het fijnste festival is in m'n achtertuin. Yes, Rock Werchter. Vanaf het moment dat ik de weide verlaat de laatste dag, tel ik af naar het jaar nadien. Het is heet en hip. Net wat ik nodig heb na een schooljaar hard werken. 
En heet, ja, dat was het absoluut. Tijd om die lijven te tonen waar je een heel jaar kei hard voor gewerkt hebt. Enige onzekerheid maakt zich van me meester. Mijn buikje is best wel strakker geweest, maar eigenlijk ben ik wel tevreden. Ik hou nog wel van een vrouwelijk vormpje hier en daar. Dus nope, -voorlopig? ;)- nog geen six-pack bij dit vegan-lijf. 
Speciaal voor jullie at ik zoveel ik kon. Ik testte smoothies, koffie, fruitsalades en vegan-kraampjes. Best een zware job, zo even tussendoor. 
Maar goed, hier enkele keepyourfestivalhealthy-tips. Want ja, je hoeft geen biertjes te drinken om de tijd van je leven te hebben. Wist je trouwens dat 1 pintje bier gelijk is aan 2-3 suikerklontjes? Geef mij maar even een smoothie,schat!