Personal WeekMenu

Na enkele vragen over mijn geheime-menu-schriftje...

Niemand begint goede voornemens als je weet dat ze niet gaan lukken. Met januari voor de deur, zijn we er weer helemaal klaar voor. Alle slechte dingen waar je mee zal eindigen, de goede waar je mee zal beginnen.
Echter, alles lukt beter met een plan! 


Veranderen van voedingsgewoontes is ingrijpend. Niet alleen voor jou, ook voor je omgeving. Heb je een man of een gezin te overtuigen? Niet simpel, zeker niet als vlees, brood en aardappelen nu eenmaal minstens een keer per dag op je tafel verschijnen. Ik weet het, ik heb zelf een allesetende man, twee kritische kleuters en een nog meer kritische studente uit Hong Kong in huis. 
Een gewoontesverandering doe je niet alleen, dan kan ze nooit lukken. Zie je jezelf de rest van je leven 'alleen voor jezelf' aparte potjes koken? Neen. Of alles afwegen? Ook niet. Punten tellen? Nope. Diëten werkt niet. Punt. 
Een gezond voedingspatroon begint bij jezelf. Je moet geloven in wat je doet en ook weten waarom iets goed voor je is. Af en toe zondigen is oké. Maar dan wéét je ook wat de gevolgen voor je lichaam zijn. Het draait niet om die weegschaal, die komt wel vanzelf.
Vervangmaaltijden, maaltijdshakes. You don't need them. Eten moet je doen. Kauwend. Bewust. Maak er tijd voor en leer het graag doen. 

Wekelijks maak ik een menu met boodschappenlijstje dat je per e-mail kan ontvangen. Dit menu bevat zowel 7x ontbijt, 7x lunch, 7x diner en 3dessertjes. Geen van de recepten bevat dierlijke producten, geraffineerde suiker en zijn, waar vrij van snelle koolhydraten. En... nope, ze staan nog niet online! 
Let op! Je krijgt géén dieet-formule waarbij je snel veel gewicht zal verliezen. Wel hoop ik dat je, door dagelijks je strikt te houden aan het Hands-Off-My-Food menu, meer inzicht krijgt in een gezond eetpatroon.
Als je je strak aan je schema houdt -ai ai... dus toch-, beloof ik dat je het verschil snel zal voelen. Misschien op je weegschaal, maar ook in je hoofd! 


Helaas helaas kruipt in het maken van deze menu's best wat tijd. Het is dus niet meer mogelijk dit gratis te blijven doen... Voor 0,5ct per recept + georganiseerd boodschappenlijstje (€3) valt het voorlopig nog wel even mee! 

Interesse? Mail vrijblijvend naar handsoffmyfood@hotmail.com. 
Prijs per weekmenu €15


Geen opmerkingen:

Een reactie posten