maandag 22 juni 2015

Teamwork makes the dream work! #verslag #toekomst #zoalsde professionals


Gisteren was het zover: onze grote handsoffmyfoodvergadering! Ik kwam bij Lieselotte aan en zag haar hubby al direct druk in de weer met een rode kool en de blender. We konden dus van start met een heerlijk, healthy, paarse smoothie. Een ideale start van een productieve zondag!

Nieuwsgierig naar wat er allemaal uit de doos gekomen is?

  • Velen hadden ons gezegd dat onze gerechten vaak een stapje te ver zijn. Maar als je ze even bekijkt zijn ze helemaal niet moeilijk hoor. In de meeste grote supermarkten vind je de ingrediĆ«nten ook zo terug. Maar we geven toe dat wij misschien de basic-veggie/vegan-gerechtjesfase al voorbij zijn. We hebben dus besloten om af en toe wat meer back-to-basics te gaan denken! Maak je al maar klaar voor de veggie stoemp met 'worstjes'.
  • Elke eerste zondag van de maand hebben wij ook iets nieuws, maar dit houden we nog even geheim. Een kleine tip? We willen ook de mister foodies onder jullie wat meer aanspreken!
  • Ik ga proberen elke maand mijn favoriete workout met jullie te delen die je gewoon @home kan doen. Zet die sportschoentjes al maar klaar dus.
  • Wij gaan een YouTube-channel maken! Oh ja, met filmpjes van ons in de keuken, als we onze lachbuien onder controle kunnen krijgen tenminste ;)
  • De plannen voor een eigen website zijn in de maak. Maar voor het zover is gaan we onze blogspot toch wat gebruiksvriendelijker proberen te maken. Dit gaat gepaard gaan met veel fronsende wenkbrauwen en een paar vieze woorden, want dat is echt Chinees voor ons.
  • Diegene die achter workshops vroegen blijven nog even op hun honger zitten. We moeten eerst nog wat meer info op doen over de praktische kant hiervan. Hopelijk snel meer nieuws hierover!
Waarschijnlijk ben ik nu nog 101 dingen vergeten neer te schrijven, want als het over ons blogkindje gaat, kunnen we blijven praten en dromen.