zaterdag 15 augustus 2015

SATURDAY SMOOTHIE: Maak jij ook altijd te veel smoothie? Tip voor smoothie-restjes!


Ik weeg eigenlijk niet vaak iets af tijdens het koken en al zeker niet tijdens het maken van smoothies. Ik kieper maar bij elkaar op hoop van zegen, soms komt dit goed en soms niet. Zo heb ik dus ook vaak veel te veel, zoals bij mijn smoothies 's morgens.

Soms zet ik dan een glaasje in de koelkast voor mijn mister foodie, maar die heeft nu eenmaal niet dezelfde voorkeur voor smaken als ik. Ik vind het dan ook zo een zonde om het weg te gooien, vandaar deze tip.

 Enkele weken geleden gingen wij door een hittegolf in ons kleine Belgenlandje. Toen had ik al geschreven over dat ik op zoek was naar vormpjes voor ijslolly's te maken. Ondertussen heb ik ze gevonden! Het zijn nu niet de mooiste en handigste maar ik zag ze en dacht: het is misschien nu of nooit.

Dus als je een restje smoothie hebt neem je een ijslollyvormpje, giet je dit erin en zet het in de vriezer. Zo heb je 's avonds een heerlijke verfrissend en gezond ijsje van te genieten na een lange dag.

Heb je niet genoeg om het volledige vormpje te vullen? Geen probleem, giet er gewoon de volgende keer een ander smaakje bij tot het vol is, zo krijg je hippe Rainbow ijsjes!

Prettig weekend foodsters!Geen opmerkingen:

Een reactie posten