donderdag 19 november 2015

SKINNY SINNER: Oh dear... here they are #chocolate-peanut-fudge-tussendoortjes (Hoeveel mag je er eten?!)Nomnom! Deze volle, romige, echte fudge-aanvoelende fantastische tussendoortjes zijn ZO simpel om te maken (ik gok op 5 minuutjes + 15 minuutjes diepvriezer), maar oh... ze zijn perfect. En dan bedoel ik niet 'gewoontjes'. Ze waren een van de lekkerste chocoladebonbons die ik in jaren at! 


Je hebt er vast bijna alles voor in huis. Dus maak ze gewoon effe snel. Meer kan ik je niet zeggen. Voor je uitgepraat bent, zijn ze op! (Yes!) 


IngrediĆ«nten: 
-1/2 kopje pindakaas (kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit!)
- 1 grote rijpe banaan
- 2el kokosolie
- 1 vanillestokje (of extract)
- 1el cacaopoeder
- 2el ahornsiroop How to: 
- Blend de boel samen. Wees geduldig. Het moet echt fuuuudge zijn!
- Kieper in een vorm. 

- Druk goed aan.
- Lepel je blender goed uit. Dit mag je alvast opeten. 

- Klaar is keer, de diepvriezer in! 
- 15 minuutjes, minimum! 4 opmerkingen:

 1. Kan natuurlijk ook notenpasta zijn niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Mieke, misschien zouden wij het vanaf nu beter verwoorden als pindapasta. Want de 'pindakaas' die wij gebruiken is ook 100% pindanoten en dus geen chemische pindakaas uit de supermarkt ;)
   Als je het wil vervangen door een andere notenpasta kan dit zeker! Maar voor ons blijven pinda's, banaan en chocolade een combi made in heaven :)

   Verwijderen
 2. Nou, met zo'n beschrijving moet ik dit maar eens proberen! :-)) @Mieke: ja hoor, dat kan prima. Wordt er duurder van maar ook nog gezonder. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, met zo'n beschrijving moet ik dit maar eens proberen! :-)) @Mieke: ja hoor, dat kan prima. Wordt er duurder van maar ook nog gezonder. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen