vrijdag 23 oktober 2015

HEALTHY HABITS: Zin in een weekje purefood! #mijnmenu#samenmetmrfoodie

Jaah! Deze week had ik zin om nog een keertje stevig door te plannen. Ik ga dan ook bijna hélemaal RAW! (Dat vraagt om wat organisatie EN veel bananen...) 
Jullie krijgen vast en zeker een heleboel van dit lekkers voorgeschoteld op onze blog, maar de recepten zijn nu nog slechts hersenspinsels op mijn notitieboekje. In elk geval, ik probeerde ze zo te omschrijven, dat echte keukenprinsessen met onderstaande zinnetjes best aan de slag kunnen gaan
Mr. Foodie en ik gaan stevig aan het detoxen de komende weken. We willen streven naar een bijna 100% groenten- en fruitdieetje. Hier en daar een noot, een graantje of een zaad is best oké, maar zo puur mogelijk dus! 
Omdat vooral hij meer dan ik in verleiding wordt gebracht door no-go's, een beetje aanmoediging mag zéker aan het Mr. Foodie-adres! 

Keep it clean, lovies!

Hopelijk worden jullie geïnspireerd! 


Prettig weekend lieverds! 

Zaterdag: 
Breakfast: Banana-Icecream topped with coconut & strawberries
Lunch: Wraps filled with baby spinach, carrots, red beets, red cabbage, red onion, cumcumber & hummus 
Diner: Cauliflower Rice with fresh peas and cumin
Tussendoortje 1: Pine apple
Tussendoortje 2: Raw Vegan Banana-Date-Oat-Cookies 
Avondhapje: Sinaasappels

Zondag: 
Breakfast: Banana-ice-cream with chlorella-colors, topped with frozen berries and coconutflakes)
Lunch: Raw-sushi filled with tomato, cucumber, zucchini, eggplant, 
Diner: Scramble tofu with kale and roasted pumpkin 
Tussendoortje 1: Kaki & Banana
Tussendoortje 2: Sunflower Almond Butter Cookies with cacao-nibs
Late-night-snack: Fruitbowl, made from bananas and red apple

Maandag: 
Breakfast: Back 2 basic-Icecream made of 5 frozen bananas and 1 fresh one. , dusted with coconutsugar and raw buckwheat
Lunch:  A simple kale salad with cucumber, avocado, nuts and seeds and a drizzle of lemon juice
Diner: Easy cucumber noodles with vegan basil-cashew-miso-cream, pine nuts and tomatoes
Tussendoortje 1: Raw Hazelnut powerballs with raw cacao ganache! 
Tussendoortje 2: Green Smoothie made of spinach, banana, lime and almondmilk. 
Late-night-snack:  Apple

Dinsdag:

Breakfast: Mixed berry smoothiebowl, made for 3 fresh bananas and 2 frozen ones. Topped with bananas and berries. 
Lunch: Curried Squash Noodles on Spinach 
Diner: Simple Raw, vegan carrot-noodles with creamy cumin, lime and ginger dressing
Tussendoortje 1: Apples
Tussendoortje 2: Chocolate Espresso Hazelnut Frozen Torte
Avondhapje: Pine-apple

Donderdag:

Breakfast: Açai-banana-berries-icecream, topped with banana and raw buckwheat. 
Lunch: Curry Carrot Salade 
Diner: Raw Walnut-Mushroom taco, made with lettruce wraps
Tussendoortje 1: Quick and Easy Raw, Vegan Breakfast Pudding
Tussendoortje 2: Figs
Avondhapje: Banana Pineapple Green Smoothie

Vrijdag: 
Breakfast: Caramel-peanutbutter-icecream, topped with coconutflakes and raw cacaonibs. 
Lunch: Saladebowl with avocado, sprouts, chickpeas, mushrooms, okra, cucumbernoodles, tomatoes and carrot.
Diner:A Giant Bowl of sprout salad with 5 different sprouts and cherrytomatoes. 
Tussendoortje 1: Appel
Tussendoortje 2: Fruitsalade
Avondhapje: Raspberries & Banana

Zaterdag:

Breakfast: Raspberry-icecream topped with raw buckwheat and frozen raspberries. 


Fruit:

Bananen IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII IIIII IIII IIIII I
Citroen I
Ananas III
Appels IIIII
Sinaasappels IIIII
Kaki
Avocado IIIII I
Limoen II
Vijgen IIIII

Groenten:
Oranje wortels IIIII IIIII
Snijboontjes 150g I
Sprouts IIIII
Paarse wortels IIII
Sjalot I
Look I
Basilicum I
Tomaten II
Kerstomaten II
Komkommer IIIII II
Courgette I
Aubergine I
Babyspinazie IIIII
Wortels I
Rode bieten I
Rode kool I
Rode ui IIII
Komkommer I
Bloemkool I
Bosuitjes IIII IIII
Gember I
Butternut II
Boerenkool (bos) III
Kastanjechampionnen

Noten:
Cocosnotenflakes I
Amandelen I
Cashewnoten I
Hazelnoten I
Walnoten I
Pindanoten I

Vriezer:
Erwtjes I
Bessen I
Frambozen I

Zaden:
Zonnebloemzaden I
Pijnboompitten I
Chiazaad I

Varia:
Sojasaus
Chocoladepoeder RAW
Miso I
Raw-Wraps I
Havervlokken I
Medjouldadels (kopje) IIII
Kokosolie
Maple Syrup
Kokosbloesemsuiker I
Chlorellapoeder I
Norivellen I
Tofu I
Currykruiden
Cocosnootwater
Rozijnen
Hazelnootspread
Agavesiroop
Açaipoeder

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen