zaterdag 14 november 2015

CELEBRATING FALL: Pumpkinize it 3x!!!


Het heeft lang geduurd voor ik me het laten meegaan in de pompoenmania dit jaar. Misschien omdat wij dit vorig jaar een hele moestuin vol hebben klaar gemaakt?

Rond deze tijd vorig jaar waren Lieselotte en ik helemaal in to pompoenen! Ja, toen wij nog droomden van een hoop lezers die onze receptjes wilden uitproberen. We waren opzoek naar het winnende pompoenreceptje en dit moest en zal gevonden worden. We organiseerden zelfs een pompoenproefavond voor familie en vrienden. Hier heb ik mijn oranje vriend, de pompoen, toch wel wat beter leren kennen.

Ondertussen zijn die lezers al geen droom meer, maar werkelijkheid! Omdat ik nog steeds gek ben van al de pumpkinreceptjes en niet iedereen ons toen al volgde, deel ik ze nog eens graag met jullie.

Get ready to be pumpkinized foodsters!

Pompoenen zitten barstensvol vitamientjes A, C en E en van hun bladeren zou je zelfs thee kunnen zetten die verlichtend is bij astma. Waauw, healthy stuff all the way dus!Laagjesontbijt met pompoen en granola!Pumpkin chocolade chip cookies!Lasagne met pompoen en ricotta! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten