zaterdag 25 oktober 2014

BREAKFAST: Laagjes vrolijkheid voor een glimlachende start! #vegan

Schroefdop erop en hup! Met dit potje lekkers zit ik op de trein van Antwerpen naar Brussel. Réken maar dat ik jaloerse blikken krijg met m'n gekarameliseerde zaden, geurige frambozen en heerlijke mango-banaan-smurrie. Het is gewoon belachelijk lekker. 
Ook even proeven mevrouw? 

Ingrediënten: 
- 1/2 Mango
- 1 Grote rijpe banaan
- Plantaardige yoghurt
- Verse bessen (blauwe bessen, frambozen, ..)
- Een hand vol van je lievelingszaden
- 2 Eetlepels honing 

How to: 
- Mix de banaan en de mango tot een smurrie met de staafmixer.
- Vul een potje -met schroefdop is handig als het om een take-away gaat!- met een laagje plantaardige yoghurt, een laag banaan-mango en een laagje bessen. Doe dit steeds opnieuw tot boven.
- Eindig met een laagje bessen.
- Verwarm de honing op in een kleine pan.
- Kieper je zaden bij de honing en laat even karameliseren.
- Schep je zaden op je yoghurt.
- Schroef je potje dicht.
- Haast je! 





Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen