woensdag 27 augustus 2014

Ciabatta -opgelet, je overige potjes eten blijven staan!-


Dit receptje is echt té makkelijk. Je hoort het gewoon élke keer te volgen als je een voorgebakken broodje in je oven keilt. De foto is een beetje misleidend. Hoewel ik echt fan ben van gedroogde kruiden, verdient een ciabatta toch echt de verse-uit-de-tuin-exemplaren. Prima bij een bbq, een pasta, een tajine, een stoofschotel, als lunch, nu ja... altijd eigenlijk. 
Eigenlijk moet je gewoon altijd voorgebakken ciabatta's in je voorraadkast hebben! 

Ingrediënten: 

  • Voorgebakken ciabatta's 
  • Verse kruiden, wat je maar lekker vindt! (tijm, rozemarijn, oregano, ...) en als je echt in nood zit volstaan potjes! 
  • Peper & zout 
  • Olijfolie 
How to: 
  • Verfrommel even een stuk bakpapier en hou het onder de kraan. Knijp al het water er uit maar zorg dat het overal een beetje vochtig is. 
  • Leg de ciabatta's op het bakpapier.
  • Smeer je ciabatta's in met olijfolie en strooi er over wat je wil. 
  • Werk af met peper en zout.
  • Bak de ciabatta's vakkundig in. Ze smaken als cadeautjes dus moeten ze er ook zo uit zien. 
  • Bak ze in je oven, volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • Geniet, en laat nog wat over voor je tafelgenoten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen