dinsdag 16 september 2014

Spinazie-avocadosoep & gember

Halleluja voor de avocado. Lekker, vullend en oh mijn hemel, ik hou van de klei-textuur. Love it or hate it maar in mijn keuken komt-ie bijna dagelijks tevoorschijn. 
Dit soepje is een vullertje. Lekker met lauw water (40°), maar misschien kan je hem ook ijskoud drinken. 

De dochter kon het ook wel appreciƫren... vooral de groene soep-snor zorgde voor hilariteit!




IngrediĆ«nten: 
- 1 komkommer 
- 3 grote handen vol spinazie 
- 3dl lauw water (40°)
- 1 grote rijpe avocado 
- sap van 1 citroen 
- 4cm gember, geraspt
- olijfolie 
- zeezout en peper 
- een handvol gehakte hazelnoten 

How to: 
- Blend de komkommer, spinazie, het water, de avocado, het sap van de citroen en de gember tot een groen soepje. 
- Kruid stevig af met peper en zout. 
- Garneer met olijfolie (druppeltjes) en hazelnootjes. 

Smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen