woensdag 14 januari 2015

BOOK REVIEW: Skinny bitch, geen dieet maar een manier van leven!


Eerst even ter verduidelijking: Dit is geen reclame. Maar gewoon een leuke leestip die ons interessant lijkt voor iedereen die gezonder wil leven en eten!

Het wordt tijd om te paraderen in een string alsof de wereld van jou is! Klinkt dit al als muziek in je oren? Lees dan zeker Skinny bitch. Een boek dat je ogen zal openen en je een gezonde levensstijl voorstelt op een hilarische manier.

Het is to the point en (zeker niet onbelangrijk) leest zeer vlotjes. Op enkele uren ben je door dit kleine roze boekje vol schokkende weetjes en humor.

Zet je schrap voor de waarheid over aspartaam, andere suikervervangers, "vetvrije" producten en andere chemische troep.

Warning: het hoofdstuk over de slachthuizen is niet voor gevoelige lezers!! Maar wij raden het zeker aan om toch door te bijten en de waarheid te lezen. Wedden dat je je stukje vlees vanavond laat liggen?!

Skinny bitch promoot eigenlijk een vegan lifestyle. Lieselotte is hier onze handsoffmyFOOD-vegan. Ik (Charlotte) ben van mening dat eitjes uit eigen tuin niet zo slecht zijn en zou een blokje kaas af en toe niet kunnen missen.
Maar wij gebruiken beide liefst  plantaardige melk.
Waarom? Na Skinny bitch weet je waarom!

Het boek geeft je ook een lijst met goede producten, waarvan er zeker ook heel wat bij ons en in Nederland te verkrijgen zijn.

Natuurlijk ook een lijst met slechte ingrediënten, zo weet waarop te laten in de supermarkt. En niet te vergeten... gezonde dagmenu's, altijd leuk voor inspiratie.

Nog niet overtuigd om dit boek in huis te halen? Deze geweldig Skinny bitch uitspraken gaan je wel over de schreef trekken:

  • Sigaretten zijn voor losers!
  • Frisdrank = vloeibare satan.
  • De meeste belachelijke trend is het weinig koolhydraten dieet!
  • Stel eens voor dat je achter een dier aan moet rennen en doden met je blote handen, nagels, tanden en kaken. Je zou er belachelijk uit zien!
  • Denk je echt dat een avocado -een vrucht- ervoor zorgt dat je maatje nijlpaard krijgt? Common sense bitches!
  • Eet je vezels en poep als een kampioen.
Skinny bitch vind je in de meeste bibliotheken. Lieselotte heeft het proberen te bestellen in de boekhandel, maar een paar maanden geleden was deze uitverkocht. Ik weet niet wat de status nu is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten