woensdag 1 juni 2016
WRAUW FOOD: Apfelstrudel in a rawfood-way!
Allright. Na mijn citytrip richting Wenen, twee maanden geleden, ben ik totally in luv met apfelstrudel. De smaak van appeltjes, kaneel én rozijn in één gebakje is zo goddelijk. Na al mijn rawfood-taartjes de afgelopen dagen, besloot ik dat het écht nog een dagje kon. Morgen ga ik écht de salade-weg op. Be-loofd.
Labels:
apfelstrudel,
appel,
appelcake,
gebak,
kaneel,
nootmuskaat,
psyllium,
raw,
rawcake,
rawfood,
rawgebak,
rozijnen,
walnoten
dinsdag 31 mei 2016
SKINNY SINNER: RAW-nectarinnen-cake! First sour, than sweet!
Onze keuken ligt onder zware aanval van... fruitvliegen! Help! Ze zijn verschrikkelijk en vooral op zoek naar ... mijn nectarines! Die moesten dus zo snel mogelijk verdwijnen.
Nectarine-cake dus!
Labels:
amandelen,
bakken,
cake,
citroen,
citroensap,
dadels,
gebak,
gezond bakken,
kokos,
nectarine,
psyllium,
raw,
rawfood,
vanille,
zout
maandag 30 mei 2016
WRAAUWFOOD: Chocolademousse-chili-rawcake! #workshopidee
Zoet en toetjes. Het blijven echt mijn zwakke plekken. Hoewel ik ondertussen wel de grote rommel van de zoete lief-voor-je-lijf-zondes kan onderscheiden, blijven dessertjes écht mijn allerfijnste keukenexperimenten. Een beetje chocolade, een snuif kaneel...just yummie!
Iedereen die een beetje Hands-Off-My-Food-minded is, wéét dat ik helemaal 'in luv' ben met rawfood-gebak. Ik maakte ze echt al op 101 manieren. Met fruit, chocolade, noten, dadels, vijgen, wortel,...
Zo ongelofelijk dat het niet bekender is onder het grote publiek!
Labels:
avocado,
cake,
carobe,
chocolade,
frambozen,
kokosrasp,
lekker raw,
noten,
rawfood,
rawfoodcake,
walnoten
Skinny Sinner: Chocolate Fudge -klaar in tien minuutjes-
Jullie hebben me een weekendje niet gehoord! Niet omdat ik geen eten klaarmaakte, maar omdat ik eventjes een echte break nodig had, uit de hele digitale wereld. Heerlijk om eventjes de laptop aan de kant te laten en m'n gsm met een lege batterij door de dag heen te laten worstelen.
Labels:
bite,
cacao,
carobe,
cashewnoten,
chocolade,
fudge,
raw,
snack,
truffels,
tussendoortje
donderdag 26 mei 2016
Bosbessenmuffins met dat tikkeltje meer! #glutenvrij #vegan #suikervrij
Volgens mij heeft het te maken met het verrassingseffect. Zo'n cake ziet er altijd zo verschrikkelijk heerlijk uit. Je verlekkert je elke keer op die eerste hap. Dan bijt je en gebeurt er... niets. Vaak is het een droge bedoeling die je met een slokje water weg spoelt, en vraag je je nadien af waarom je in hemelsnaam zo'n ongezond ding hebt aangeraakt.
Labels:
arrowroot,
boekweitmeel,
bosbessen,
dessert,
gebak,
glutenvrij,
hazelnoot,
kardemom,
kurkuma,
muffin,
ontbijt,
plantaardig,
vegan
woensdag 25 mei 2016
BREAKFASTMADNESS: Pindakaasbrood! Ohhhh Godness! No sugar, vegan and glutenfree-option
Steek je hand de lucht in als je van bananenbrood houdt.
Steek je hand in de lucht als je van chocolade houdt.
Steek je hand in de lucht als je van pindakaas houdt.
(Even serieus, als je je hand niet in de lucht hebt gestoken... Ben je wel écht?!)
dinsdag 24 mei 2016
VEGAN VIBES: Cashew-Alfredo-pasta met broccoli
De basis van de dag. Cashewnoten. Ze zijn gewoon magisch. Het is werkelijk ongelofelijk wat je er allemaal mee kan! Van de meest hemelse RAW-taarten tot de fijnste dressings en ja... meest romige kaassauzen. Soms vraag ik me af wat er nog allemaal op m'n ontdekkingslijstje staat. Héérlijk.
Abonneren op:
Posts (Atom)